Читај ми!

Iznenađujući poraz Kecmanovića od Kovačevića u Seulu

Srpski teniser Miomir Kecmanović poražen je od Aleksandra Kovačevića sa 2:0 (6:4, 6:4) u prvom kolu turnira u Seulu. Amerikanac hrvatskog porekla je ostvario svoju prvu ATP pobedu u karijeri posle sat i 33 minuta igre.

Kecmanović, koji je 33. igrač na ATP listi i na ovom turniru je bio postavljen za sedmog nosioca, nije uspeo da pruži adekvatan otpor Aleksandru Kovačeviću koji je, kao 221. igrač na listi, do glavnog žreba stigao kao „laki luzer" i debitovao je na jednom ATP turniru.

U vrlo ravnopravnom duelu Kecmanović je u prvom setu imao četiri brejk šanse ali ih nije iskoristio, a Kovačević je odlučujući brejk napravio u desetom gemu za vođstvo u setovima.

Kecmanović je zaigrao angažovanije u drugom setu, pa je u petom gemu napravio brejk i poveo 3:2, a onda na svoj servis stigao i do 4:2.

Međutim, Kecmanović je potom napravio seriju grešaka, dozvolio rivalu da osvoji četiri gema zaredom i zasluženo dođe do konačne pobede.

Kovačević će u drugom kolu igrati sa pobednikom meča između Australijanca Kristofera O'Konela i Čun Hsin Čenga iz Kineskog Tajpeha.

ATP turnir u Seulu igra se za nagradni fond od 1.237.570 dolara.

уторак, 14. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара