Читај ми!

Federer: Uvek sam govorio da će Alkaraz da bude superzvezda

Švajcarski teniser Rodžer Federer izjavio je da je verovao da će Španac Karlos Alkaraz da postane teniska superzvezda, prenose britanski mediji.

Alkaraz je nedavno osvojio Ju Es open, a potom je preuzeo prvo mesto na ATP listi, a Rodžer Federer je istakao posebnost njegove igre.

"Pažljivo sam pratio šta je Alkaraz radio na Ju-Es openu, ali i tokom cele godine. Bilo je fantastično. Razočaravajuće je što nisam stigao da igram s njim. Trenirali smo na Vimbldonu, bilo je uzbudljivo. Bilo je lepo čuti njegove reči. Uvek sam govorio da će biti novih superzvezda, a on je jedan od njih", rekao je Federer.

Švajcarac će na Lejver kupu u Londonu zvanično okončati igračku karijeru.

"Drago mi je što sam u GOAT prici. Jedan od najboljih trenutaka bio mi je kada sam oborio rekord Pita Samprasa i uzeo 15. grend slem sa njim na tribinama. Sve preko je bio bonus. Ne trebaju mi svi rekordi da bih bio srećan", rekao je Federer.

On je istakao da će i po završetku igračke karijere ostati u tenisu, ali još nije odlučio koji

"Volim da ponovo viđam ljude, zato sam i želeo da stavim navijačima do znanja da će me videti ponovo, ali videćemo u kojem kapacitetu. Još moram malo da razmislim, da dam sebi vremena. Pre nekoliko nedelja čak sam i pomislio kako bih komentarisao tenis, što me nikada ranije nije interesovalo", rekao je Federer.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво