Читај ми!

Kirjos bolji od Medvedeva u Montrealu, eliminisan i Alkaraz

Nik Kirjos posle preokreta savladao najboljeg tenisera sveta Danila Medvedeva 6:7, 6:4, 6:2, u drugom kolu Mastersa u Montrealu. Sa turnira eliminisan i drugi nosilac, Tomi Pol savladao Karlosa Alkaraza sa 2:1 u setovima.

Drugo kolo Mastersa u Montrealu bilo je kobno za prva dva nosioca, koji su doživeli poraze već u svojim prvim mečevima na turniru.

Danil Medvedev, najbolje plasirani teniser na ATP listi, izgubio je od Nika Kirjosa sa 2:1 u setovima, dok je Karlos Alkaraz istim rezultatom poražen od Tomija Pola.

Kirjos je nastavio sa dobrim partijama zahvaljujući kojim je došao do titule u Vašingtonu, a do pobede protiv ruskog tenisera došao je posle preokreta.

Medvedev je osvojio prvi set posle taj-brejka, ali je Australijanac bio ubedljiv u naredna dva, u kojima je ukupno tri puta oduzeo servis protivniku - 6:4, 6:2.

Rival Kirjosu u osmini finala biće bolji iz duela između Aleksa De Minora i Grigora Dimitrova.

Karlos Alkaraz, koji je u Kanadi bio postavljen za drugog nosioca, na startu turnira doživeo je poraz od Tomija Pola, takođe posle preokreta.

Španac je dobio taj-brejk prvog seta, Amerikanac taj-brejk drugog, da bi Pol u trećem došao do brejka i do veleke pobede.

Pol će u osmini finala igrati protiv Marina Čilića, koji je bio ubedljiv protiv Rusa Karena Hačanova.

U Montrealu ne nastupaju Novak Đoković i Rafael Nadal, a u konkurenciju za titulu na kanadskom mastersu su treći, četvrti i peti nosioci - Stefanos Cicipas, Kasper Rud i Andrej Rubljov.

Masters u Montrealu igra se za nagradni fond od 6.573.785 dolara.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво