Читај ми!

Posle Đokovića, Montreal ostao i bez Nadala

Španski teniser Rafael Nadal saopštio je da neće učestvovati na mastersu u Montrealu, koji će biti održan od 8. do 14. avgusta.

"Od mog odmora i kasnijeg povratka treninzima, ovih nedelja je sve prolazilo dobro. Pre četiri dana sam počeo ponovo da treniram i, posle treninga, imao sam malu nelagodu koja je bila prisutna i danas. Odlučili smo da ne putujemo u Montreal i da nastavimo sa treninzima bez prisiljavanja", napisao je Nadal na svom Tviter profilu i dodao:

"Nadam se da ću ponovo igrati u Montrealu, turniru koji volim i koji sam osvojio pet puta pred publikom koja me je uvek dočekivala s velikom ljubavlju. Nemam izbora nego da u ovom trenutku budem mudar i razmišljam o zdravlju."

Poslednji turnir na kojem je Španac igrao bio je Vimbldon, kada je zbog povrede trbušnog mišića morao da preda polufinalni meč Niku Kirjosu.

Australijanaca je u finalu pobedio najbolji srpski teniser Novak Đoković, koji je tako osvojio 21. grend slem u karijeri i prišao na trofej zaostatka od rekordera Rafaela Nadala (22).

Đokovića takođe neće biti u Montrealu jer zbog pravila o obaveznoj vakcinaciji ne može da uđe na teritoriju Kanade.  

четвртак, 28. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво