Читај ми!

Kecmanović "osvetio" Đerea i zakazao duel sa Novakom

Miomir Kecmanović posle velike borbe nadigrao Čileanca Alehandra Tabila sa 3:1 (7:6 /7:4/, 7:6 /7:3/, 3:6, 6:3) i plasirao se u treće kolo Vimbldona. U narednom kolu srpski derbi, Đoković – Kecmanović.

Miomir je uspeo da nadigra upornog Čileanca, koji je u prvom kolu posle maratona savladao Lasla Đerea sa 3:2. Bila je ovo svojevrsna "osveta". Kecmanović je bio bolji rival, protivnik je uspeo da osvoji treći set, ali naš teniser mu nije dozvolio da stigne do preokreta.

Velika borba od samog starta susreta. Naš teniser je u prvom gemu propustio četiri brejk prilike, što je bila uvertira za ono što sledi u meču. Kecmanović u sedmom gemu dolazi do brejka prednosti. Kada je naš as servirao za set, protivnik vraća brejk. Set je rešen u taj-brejku.

U ovom periodu Kecmanović je napravio mini-brejk više i dobio taj-brejk sa 7:5.

Slična slika i u drugom setu. Ovog puta je Tabilo prvi dolazi do brejka prednosti, u trećem gemu. Kecmanović je uzvratio u šestom i izjednačio na 3:3. Potom su oba tenisera uspevala da sačuvaju svoje servise pa je i ovaj set otišao u taj-brejk. Naš teniser je imao više koncentracije i dobio ovaj period sa 7:4.

Treći set doneo je nešto bolju igru Tabila, koji je u drugom gemu stigao do brejka prednosti. Do kraja seta nije bilo brejk prilika, pa je Čileanac dobio set sa 6:3.

Kecmanović se brzo oporavio od gubitka seta. Dolazi do ranog brejka i vođstva od 3:0. Potom se naš as koncentrisao na svoj servis i mirno priveo set i meč kraju. Iako se u poslednjem gemu suočio sa dve brejk lopte, uspeo je da odbije napad pritivnika i dobije gem za konačnih 6:3.

Sledi srpski derbi u trećem kolu, Đoković – Kecmanović.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи