Читај ми!

Kecmanović bolji od Milmana, u drugom kolu protiv Tabila

Miomir Kecmanović savladao Australijanca Džona Milmana sa 3:1 po setovima 6:3, 2:6, 6:3, 6:4 i plasirao se u drugo kolo Vimbldona. Naredni rival našeg tenisera je Čileanac Alehadro Tabilo koji je u prvom kolu savladao Lasla Đerea sa 3:2.

Miomir Kecmanović je uspeo da slomi snažan otpor Milmana, koji je uspeo da osvoji drugi set, ali mu naš teniser nije dozvolio da dođe do kompletnog preokreta. Sigurnom igrom u trećem i četvrtom setu Miomir je stigao do pobede i prilike da "osveti" Lasla Đera.

Velika borba u prvom setu pripala je Kecmanoviću. Milman je imao svoje šanse u dva navrata je propustio brejk lopte. S druge strane naš teniser je svoje prilike iskoristio, i u trećem i devetom gemu oduzeo servis protivniku i dobio prvi set sa 6:3.

Milman koristi pad u igri našeg tenisera u drugom setu, nakon što je Miomir u drugom gemu propustio četiri brejk prilike. Uzvratio je Australijanac. U petom i sedmom gemu dolazi do brejka i osvaja drugi set sa 6:2.

Kecmanović se brzo oporavio od gubitka seta. U drugom gemu osvaja rani brejk. Stečenu prednost uspeo je da sačuva i osvoji treći set sa 6:3.

U četvrtom setu velika borba. Prvo su teniseri razmenili po jedan brejk, a odlučujući je bio sedmi gem kada je Kecmanović ponovo oduzeo servis protivniku, a potom uspeo da privede set i meč kraju za konačnih 6:4 u četvrtom setu.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво