Читај ми!

Đoković preslišao Bedenea i plasirao se u osminu finala

Novak Đoković savladao Slovenca Aljaža Bedenea sa 3:0 po setovima 6:3, 6:3, 6:2 i plasirao se u osminufinala Rolan Garosa. Naredni rival našeg tenisera je Argentinac Dijego Švarcman.

Novak nastavlja odbranu titule na Rolan Garosu. Preskočio je još jednu prepreku i stigao do osmine finala. Novak je lako slomio otpor Slovenca, koji nije imao rešenja za sigurnu igru našeg tenisera. Na kraju ubedljiva pobeda Đokovića za 106 minuta igre.

Novak je konstantno pritiskao servis protivnika, u drugom gemu propustio je brejk priliku. Propušteno je nadoknadio u četvrtom kada je oduzeo servis protivniku. Potom je rutinski priveo set kraju - 6:3.

U drugom setu još bolja igra našeg tenisera. Nije dozvolio rivalu da osvoji niti jednu brejk priliku. S druge strane u dva navrata je oduzeo servis Bedeneu, u trećem i u devetom gemu, kada je istavio tačku na ovaj set - 6:3.

Usledio je treći set u kome protivnik nije imao šanse da ozbiljnije zapreti. Novak je rutinski odradio posao. U četvrtom i osmom gemu stigao je do brejka iskoristivši drugu meč loptu na servi protivnika - 6:2 u trećem setu.

Naredni rival našeg asa je Argentinac Dijego Švarcman koji je u trećem kolu nadigrao Grigora Dimitrova sa 3:0 (6:3, 6:1, 6:2).

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво