Читај ми!

Kecmanović posle velike borbe nadigrao Ečeveriju i plasirao se u drugo kolo

Miomir Kecmanović savladao Argentinca Tomasa Martina Ečeveriju sa 3:0 po setovima 6:3, 7:5, 6:3 i plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa. Meč je trajao skoro tri sata igre.

Izuzetno uzbudljiv meč odigrala su dva rivala. Revija brejkova iz koje je naš teniser izašao kao pobednik. Uspeo je Kecmanović da slomi otpor upornog Argentinca, koji je prižio snažan otpor. Ipak, Miomir je uspeo da reši meč u tri seta i plasira se u drugo kolo.

Krenulo je žestoko, već u prvom gemu posle velike borbe Kecmanović koristi petu brejk priliku i dolazi do prednosti. Protivnik je uzvratio u četvrtom gemu kada je stigao do izjednačenja.

Nastavljena je velika borba u kojoj je naš teniser konstantno pretio na servis protivnika, a još dva puta je stigao do brejka i rešio prvi set u svoju korist sa 6:3.

Još uzbudljivije bilo je u drugom setu. Ponovo je naš teniser prvi stigao do brejka prednosti u drugom gemu. Argentinac uzvraća u petom, međutim već u narednom Ečeverija vraća i drugi brejk u ovom setu.

Potom je zapretio Ečeverija, oduzeo je servis našem teniseru i stigao do prednosti. U gemu u kome je protivnik servirao za set naš teniser uspeva da vrati brek i produži set.

Kecmanović je nastavio u istom ritmu i uz još jedan brejk osvaja naredna tri gema i dolazi do 2:0 - 7:5 u drugom setu.

Izjednačena borba u trećem setu. U četvrtom gemu naš teniser je propustio pet brejk prilika. Propušteno je nadoknadio u osmom kada je oduzeo servis protivniku bez izgubljenog poena. Potom je bio siguran na svoj servis i tako rešio set i meč u svoju korist - 6:3.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се