Читај ми!

Đoković stigao i trenirao u Parizu, počela misija zvana Rolan Garos

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Pariz i tokom dana održao prvi trening na najvećem stadionu "Filip Šatrije". Đoković je započeo misiju zvanu Rolan Garos, na kojem će pokušati da treći put u karijeri dođe do trofeja.

Novak brani titulu osvojenu prošle sezone, a i ove je najveći favorit po kladionicama, nakon povratka u formu i trijumfa na mastersu u Rimu.

Svetski "broj 1" postavljen je za prvog nosioca, a protivnike na putu do novog trofeja dobiće od 19.00, kada je zakazan početak ceremonije žreba.

Đoković je Kup musketara podizao 2016. i 2021. godine, čime je postao prvi igrač u istoriji koji je na sva četiri grend slema trijumfovao najmanje po dva puta, uspeh u kojem mu se u januaru pridružio i Rafael Nadal.

Upravo će "bik sa Majorke" biti najveći konkurent Novaku za titulu uprkos povredi stopala, a njih dvojica mogli bi da se sastanu već u četvrtfinalu jer je Nadal trenutno peti na ATP rang-listi.

U slučaju da bude najbolji, izjednačiće se upravo sa Nadalom koji je trenutni rekorder sa 21 grend slemom.

Osim njih dvojice, šansu za titulu imaju Karlos Alkaraz, pa onda i Stefanos Cicipas, Aleksander Zverev...

Rolan Garos se igra je od 22. maja do 5. juna, za nagradni fond od 43,6 miliona evra, a titulu brane Novak Đoković i Barbora Krejčikova.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво