Читај ми!

"Đoković je najbolji u istoriji i dobrodošao je u Roterdam"

Direktor turnira u Roterdamu Ričard Krajiček rekao je da je svetski broj jedan dobrodošao na turnir u Holandiji i dodao da smatra da je srpski teniser najbolji u istoriji.

Novak Đoković, zbog već poznatih peripetija sa australijskom vladom, ne učestvuje na prvom grend slemu u sezoni, verovatno neće moći da igra ni na Rolan Garosu, kao ni na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju, pa mu se otvara mogućnost da zaigra u Roterdamu.

"Đoković je uvek dobrodošao u Roterdam. Svake godine šaljemo pozivnicu njegovom menadžeru, tako da Novak zna da je dobrodošao. On uvek u februaru ide na skijanje, kako bi se odmorio od Australijan opena, ali ove godine će situacija biti drugačija", rekao je na promociji turnira u Roterdamu direktor Ričard Krajiček.

Nekadašnji osvajač Vimbldona rekao je da gleda sportsku stranu svega i da bi mu bila velika čast da Novak učestvuje na turniru koji se igra od 7. do 13. februara.

"Svako ima pravo da se vakciniše ili ne. Mi smo sportski događaj i sa sportske strane bilo bi nam drago da Novak učestvuje na turniru. Već godinama pričam da će Novak biti najbolji u istoriji i čast mi je da mu poželim dobrodošlicu", rekao je Krajiček.

Đoković je jednom u karijeri učestvovao na turniru u Roterdamu i to daleke 2010. godine.

Ove godine u Roterdamu će igrati 11 od 20 najboljih tenisera sveta, uključujući i svetskog broja dva Danila Medvedeva.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи