Читај ми!

Bubanj prognozira - koliko će vreme u sudnici umesto na terenu uticati na Novakovu formu

Teniski stručnjak Goran Bubanj rekao je za RTS da teniski gledano Novak Đoković, ako dobije na sudu i zaigra na turniru, može da pokaže jedan nivo na početku turnira i da kroz dve nedelje diže nivo, a da pri kraju turnira bude približno onaj Novak koga mi znamo. Ono što neće moći lako da prevaziđe su psihološka opterećenja - hapšenje po drugi put i smeštaj u hotelu za imigrante, a onda i način ishrane sve to utiče, istakao je Bubanj.

Teniski stručnjak Goran Bubanj rekao je gostujući u Jutarnjem programu da nije bilo ovih zavrzlama u Australiji i tada bi situacija bila teška za Novaka Đokića na Australijan openu pošto je dobra konkurencija, a Novak nije odigrao pripremni turnir.

"U normalnim okolnosti bi bilo teško, a sada je ovo nemoguća misija, za koju smo mislili da je već nemoguća nakon prvog hapšenja i pet dana u hotelu za imigrante, sada sa dodatnim danom, dva pošto je juče prekinut na treningu to je još teže", naveo je Bubanj.

Prema njegovim rečima, Novak će ako dobije na sudu ući u prvi meč praktično bez treninga ili sa malo treninga u sedam dana.

"Teniski gledano Novak može da pokaže jedan nivo na početku turnira i da kroz dve nedelje diže nivo i da pri kraju turnira bude približno onaj Novak koga mi znamo, ali ono što neće moći lako da prevaziđe su psihološka opterećenja. Hapšenje po drugi put i smeštaj u hotelu za imigrante, a onda i način ishrane sve to utiče", istakao je.

Međutim, Bubanj smatra da se on razlikuje od drugih jer u najtežim momenti pruži najbolje, sada mu je sve poremećeno i teško je postići mir koji on nosi.

Kada je reč o izjavama drugih tenisera, Bubanja kaže da Novak prati društvene mreže i izjašnjavanja i neizjašnjavanja kolega o njemu i da to svakako deluje na njega.

"Ne mogu da verujem da će na ovom turniru pokazati to što od njega očekujemo, ali verujem da kad se vrati i kad se pripremi kako treba da će i Rolangaros i Vimbldon, a možda i Ju-Es open biti njegovi.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво