Читај ми!

Uspešan start Stojanovićeve, Krunićeva nije uspela u kvalifikacijama za AO

U prvim kvalifikacionim mečevima ženske konkurencije na Otvorenom prvenstvu Australije danas su nastupile dve predstavnice Srbije. Nina Stojanović slavila je ubedljivu pobedu, a Aleksandra Krunić nije uspela da izbori plasman u naredno kolo. U muškoj komkurenciji na terenu je Nikola Milojević u duelu sa Argentincem Nikolasom Kikerom.

Kvalifikacioni mečevi na Otvorenom prvenstvu Australije u velikoj su senci sutskog procesa Novaku Đokoviću, a tokom prvog dana na terene je izašlo troje srpskih tenisera.

Prva je danas na teren izašla Nina Stojanović i u meču sa Brazilkom Laurom Pigosi ubedljivo slavila sa 6:1, 6:2 posle samo sat vremena igre. Naša teniserka, koja je trenutno 116. na listi, u narednom meču sastaće se sa Amerikankom Hejli Batist koja je 168. igračica na svetu.

Druga naša predastavnica Aleksandra Krunić nije uspela da savlada Slovakinju Rebeku Sramkovu koja je odnela pobedu sa 6:3, 6:1.

U muškoj konkurenciji nastupa Nikola Milojević koji vodi žestoku borbu sa Argentincem Nikolasom Kikerom koji se posle izgubljenog seta vratio u meč, uspeo da izjednači i duel uvede u treći set.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво