Čitaj mi!

Karenjo Busta nadigrao Krajinovića u prvom meču Španije i Srbije

Trenutno dvadeseti igrač na svetskoj listi Pablo Karenjo Busta savlado je Filipa Krajinovića sa 2:0 u prvom meču trećeg kola grupe A na ATP kupu u Sidneju. Ovim porazom reprezentacija Srbije je ostala i bez teoretskih šansi za osvajanje prvog mesta u grupi i plasmana u polufinale.

Krajinović – Karenjo Busta 4:6

Španija vodi sa 1:0 u duelu sa Srbijom. Pablo Karenjo Busta sigurno osvaja svoj servis gem za osvajanje drugog seta i pobedu sa 2:0 u prvom meču reprezentacija Španije i Srbije na ATP kupu.

Krajinović – Karenjo Busta 4:5, 3:6

Pablo Karenjo Busta servira za osvajanje drugog seta i pobedu u meču sa Filipom Krajinovićem.

Krajinović – Karenjo Busta 3:5, 3:6

Španac uspeva da sačuva prednost sa početka drugog seta i vodi sa 5:3, a Krajinović servira za ostanak u meču.

Krajinović – Karenjo Busta 2:4, 3:6

Pablo Karenjo Busta nastavlja sa sigurnom igrom i održava osvojenu prednost sa 4:2 u drugom setu.

Krajinović – Karenjo Busta 1:2

Španac opet prvi dolazi do brejk šanse u drugom setu i uspeva da je pretvori u vođstvo od 2:1. Servira za potvrdu prednosti.

Krajinović – Karenjo Busta 1:0, 3:6

Srpski teniser dobro počinje drugi set i osvaja svoj servis gem za 1:0.

Krajinović – Karenjo Busta 3:6

Pablo Karenjo Busta potvrđuje prednost i osvaja prvi set u duelu sa Filipom Krajinovićem koji je izborio brejk šansu ali nije uspeo da je pretvori u izjednačenje. Španija u prvom meču vodi sa 1:o u setovima.

Krajinović – Karenjo Busta 3:5

Novi brejk za Španca! Španac opet osvaja nove dve brejk šanse a Krajinović ovoga puta ne uspeva da sačuva svoj servis i Karenjo Busta vodi sa 5:3. Servira za osvajanje prvog seta.

Krajinović – Karenjo Busta 3:3

Španac osvaja nove dve brejk šanse ali Krajinović uspeva da ih neutrališe i dođe do izjednačenja na 3:3.

Krajinović – Karenjo Busta 2:3

Brejk za Krajinovića! Srpski teniser se uspešno vraća u meč osvojivši prvu brejk šansu u trećem servis gemu Španca koju uspeva da pretvori u ribrejk za 2:3. Servira za izjednačenje.

Krajinović – Karenjo Busta 1:3

Krajinović sigurno osvaja svoj drugi servis gem i smanjuje na 1:3.

Krajinović – Karenjo Busta 0:3

Već na prvom servis gemu Filipa Krajinovića Španski teniser osvaja priliku za brejk i uspeva da je pretvori u vođstvo koje potom ubedljivo potvrđuje na svom servisu za 3:0 u prvom setu.

Krajinović – Karenjo Busta 0:1

Španski teniser sigurno ulazi u meč i osvaja svoj prvi servis gem.

Krajinović – Karenjo Busta 0:0 prvi set

Počinje meč teniskih reprezentacija Srbije i Španije. Prvi će servirati Pablo Karenjo Busta.

Očekuje se početak meča Krajinović – Karenjo Busta

Srpski teniser Filip Krajinović, koji je trenutno 42. na listi tenisera, dobro se poznaje sa Špancem Pablom Karenjo Bustom koji je dvadeseti igrač sveta.
Do sada su četiri puta odmeravali snage na terenu i rezultat u pobedama je nerešen 2:2, ali je Španac slavio u poslednjem duelu, pa je ovo našem teniseru odlična prilika za revanš.
 

Za osvajanje prvog mesta u grupi i plasman u polufinale neophodno je da naši teniseri nadigraju Špance sa maksimalnih 3:0, ali uz dva meča od po 2:0 i jedan od 2:1 u setovima.

 

Prvi na teren izlaze Filip Krajinović i Pablo Karenjo Busta, a u drugom singl meču nadmetaće se Dušan Lajović i Roberto Bautista Agut, pa onda nastupaju dubl timovi Ćaćić/Sabanov protiv Davidović Fokina/Martineza.

Teniseri Srbije su uspešno počeli nadmetanje na ATP kupu i u prvom kolu nadigrali selekciju Norveške sa 2:1, ali su u drugom kolu poraženi od Čilea sa 2:1.

Samo prvoplasirani timovi idu u polufinale, a u grupi A trenutno je prva Španija sa dve pobede i skorom od 6:0 u odigranim mečevima.

Srbija je druga sa jednom pobedom i porazom uz skor 3:3, pa je pred našim teniserima vrlo težak zadatak jer moraju dobiti obaj duel sa maksimalnih 3:0, ali uz dva meča od po 2:0 i jedan od 2:1 u setovima.