Читај ми!

Đoković uručio pehare najboljim takmičarima Teniskog saveza Beograda

Teniski savez Beograda svečano proglasio najbolje takmičare u sezoni 2021. godine, a pehare i priznanja mladim teniskim laureatima podelio je najbolji teniser sveta Novak Đoković. Svečanost je održana u Teniskom entru Novak.

Nagrade Teniskog saveza Beograda Đoković je podelio najboljim učesnicima sa Masters turnira (prva tri mesta) do 12, 14, 16 i 18 godina, prvima sa rang liste 12, 14, 16 i 18 godina.

"Čestitam svim dobitnicima nagrada i pobednicima turnira u različitim uzrasnim kategorijama. Zaista smo svi ponosni na vas, na vašu posvećenost i treninge, volju i rad, na sve što ste uradili da biste došli do ovoga danas."

"Siguran sam da je ovo samo jedan stepenik za sve vas ka ostvarenjima snova, a po meni, ono što je najbitnije je da nastavite sebe da podsećate zašto ste želeli da se bavite tenisom, posebno u vašem uzrastu gde verujem većina vas stremi ka tome da se ostvarite kao veliki igrači", rekao je Đoković, navodi se u saopštenju saveza.

"Pretpostavljam da ste, ako ne svi onda velika većina vas, odlučila da igra tenis zato što ga volite, zato što vam čini zadovoljstvo, zato što ste stekli prijateljstva koja ćete sa sobom nositi čitavog života."

"Sve ostalo će da se poklopi. Znate koji su vaši talenti, vaši treneri će zajedno sa vama da se postaraju da se vaše veštine pretvore u sposobnosti i mogućnosti, i u alat koji će vam pomoći da dosegnete najveće visine. Čestitam vam i samo napred, osmeh na lice, verujte u svoje snove i sve je moguće", zaključio je Đoković.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво