Читај ми!

Rusija u finalu Dejvis kupa, Rubljovu i Medvedevu manje od dva sata trebalo da pobede Nemačku

Teniska reprezentacija Rusije plasirala se u finale Dejvis kupa, pošto je savladala Nemačku sa 2:1. Pobede za ruski tim ostvarili su Rubljov protiv Kepfera (6:4, 6:0) i Medvedev protiv Štrufa (6:4, 6:4). U meču bez rezultatskog značaja, nemački dubl ostvario trijumf 2:1.

Posle dve ubedljive pobede u singl konkurenciji, Rusija je savladala Nemačku 2:1 i tako obezbedila plasman u finale Završnog turnira Dejvis kupa.

Izuzetno ubedljivi bili su Andrej Rubljov i Danil Medvedev protiv svojih protivnika i opravdali ulogu favorita, pa će se Rusi za trofej boriti protiv Hrvatske, koja je u petak bila bolja od Srbije 2:1.

Prvi na teren dvorane u Madridu izašli su Andrej Rubljov i Dominik Kepfer, a ruski teniser doneo je prvi poen svojoj reprezentaciji za samo 50 minuta igre - 6:4, 6:0.

Usledio je duel prvih igrača dve selekcije, Danila Medvedeva i Jan-Lenarda Štrufa, a drugi teniser sveta odneo je trijumf 6:4, 6:4, za 66 minuta igre i poslao Rusiju u finale takmičenja.

Rusija je tako stigla nedostižnu prednost, a Nemci su ublažili poraz u duelu dublova - Puc i Kravic bili su bolji od Hačanova i Karaceva 4:6, 6:3, 6:4.

Finalni duel između Rusije i Hrvatske na programu je u nedelju u Madridu.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво