Читај ми!

Medvedev: Novak zbog Dejvis kupa da vodi na večeru

Danil Medvedev, drugi teniser sveta i član Dejvis kup reprezentacije Rusije, poručio je velikom rivalu i svetskom "broju 1" Novaku Đokoviću da mora da ga izvede na večeru, posle pobede "zbornaje" nad Španijom, kojom je Srbiji omogućen plasman u četvrtfinale završnog turnira u Madridu. "Orlovi" su zbog polovičnog učinka u mečevima sa Austrijom i Nemačkom zavisili od drugih rezultata, a u nokaut fazu pogurali su ih upravo Rusi, koji su eliminisali branioca titule.

Ekipa koju vodi Viktor Troicki čekala je ishod duela u Madridu, Španci su poveli iznenađujućom pobedom Felisijana Lopesa nad Andrejom Rubljovom, ali je izjednačenje doneo upravo Medvedev.

Odlučivao je dubl, u kojem su Rubljov i Aslan Karacev tek posle preokreta savladali Marsela Granoljersa i Marka Lopesa, iako im je bio dovoljan samo set za plasman dalje.

"Videćemo. Sigurno neće biti večere dok traje završnica u Madridu, ali kada sve prođe što da ne", rekao je Medvedev.

Šampion Ju-Es opena naveo je i da je tim dobio mnogo poruka od naših ljudi, koji su tražili trijumf nad "crvenom furijom".

"Primili smo veliki broj poruka od ljudi iz Srbije. Neću da kažem ko je u pitanju. Pisalo je naravno: 'pobedite' i 'navijamo za vas'. Iskreno, bilo je veoma zabavno. To je draž ovog formata Dejvis kupa. Mi nismo ni hteli da izbacimo Španiju ili ostavimo Srbiju. Igrali smo za sebe. Na kraju je bio takav rasplet da Srbija ima više razloga za zadovoljstvo", zaključio je drugi igrač sveta.  

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво