Читај ми!

Teniseri Srbije protiv Nemačke nastavljaju Završni turnir

Dejvis kup reprezentacija Srbije igra protiv selekcije Nemačke u drugom kolu grupe F Završnog turnura Dejvis kupa. Duel u Inzbruku počinje u 16 časova, a tok mečeva i kretnje rezultata možete pratiti na našem portalu.

Selekcija Viktora Toickog, posle uspešnog starta i pobede u tri meča sa retrezentacijom Austrije u prvom kolu turnira , nadmetaće se sa reprezentacijom Nemačke.

U jučerašnjim mečevima Dušan Lajović je pobedio Džeralda Melcera sa 2:1 (7:6 (7-5), 3:6, 7:5) i doneo vođstvo Srbiji u prvom meču, da bi Novak Đoković potom ubedljivo nadigrao Denisa Novaka sa 6:3, 6:2 za pobedu u prvom kolu.

Za kraj, dubl koji su činili Nikola Ćaćić i Filip Krajinović doneli su i treći, vrlo važan bod za nastavak takmičenja, pobedom nad Marahom i Osvaldom, rezultatom 7:6 (7-4), 4:6, 6:3.

U četvrtfinale Dejvis kupa plasiraće se pobednici iz šest grupa, kao i dve najbolje drugoplasirane ekipe, a pobeda naših tenisera nad selekcijom Nemačke obezbedila bi im taj plasman.

Duel selekcija Srbije i Nemačke u Inzbruku počinje u 16 časova, a tok mečeva i kretnje rezultata možete pratiti na našem portalu.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво