Читај ми!

Medvedev posle preokreta savladao Hurkača, Beretini predao Zverevu

Danil Medvedev pobedom je započeo učešće na Završnom mastersu u Torinu, pošto je posle preokreta savladao Poljaka Huberta Hurka sa 2:1 (6:7, 6:3, 6:4). Beretini nakon izgubljenog prvog seta predao meč Zverevu. Novak Đoković učešće na turniru počinje u ponedeljak, a protivnik će mu biti Kasper Rud (14.00).

Danil Medvedev se mučio protiv Hurkača na startu Završnog mastersa u Torinu, ali je drugi teniser sveta na kraju ipak došao do pobede od 2:1.

U prvom setu nije bilo brejk prilika, samim tim ni brejkova, pa je pobednika odlučio taj-brejk. U 13. gemu Poljak se bolje snašao i rešio prvi deo igre u svoju korist 7:5.

Medvedev je već na startu drugog seta oduzeo servis Hurkaču i tu prednost zadržao do kraja drugog dela igre, ua izjednačenje u setovima - 6:3.

Slična situacija je viđena i u odlučujućem setu. Rus odmah pravi brejk prednosti, koji je uspeo da sačuva do kraja meča - 6:4. 

U drugom meču Crvene grupe Mateo Beretini je zbog povrede bio primoran da preda meč Aleksandru Zverevu posle prvog seta koji je Nemac dovio u taj-brejku. U momentu predaje Zverev je vodio sa 7:6 /9:7/ i 1:0 u drugom setu.

U ponedeljak na programu su mečevi u Zelenoj grupi, a sastaju se Đoković i Rud od 14.00 čaova, odnosno Rubljov i Cicipas od 21.00.

U polufinale turnira plasiraće se dvojica prvoplasiranih iz svake grupe.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво