Читај ми!

Novak Đoković protiv kvalifikanta na startu Ju-Es opena, u njegovoj polovini žreba Beretini i Zverev

Novak Đoković pohod na četvrti grend slem u sezoni počinje protiv kvalifikanta, odlučeno je žrebom. Potom mu sledi težak posao u njegovom delu žreba su Beretini i Zverev. Laslo Đere u prvom kolu igra protiv Denisa Kudle, Krajinović protiv Pelje, Kecmanović sa Rindernekom, Lajović se sastaje sa Perom.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji je prvi nosilac na turniru, pohod na kaledarski grend slem započinje duelom sa igračem koji će do prvog kola doći kroz kvalifikacije.

Novaku je ovo 16. učešće na Ju-Es openu. Ima skor od 75 pobeda i 12 poraza. Tri puta je osvajao ovaj turnir - 2011, 2015. i 2018. godine. Pet puta je poražen u finalu.

Ukoliko savlada prvu prepreku naš teniser će u drugom golu igrati sa boljim iz duela Tarik Grikspur - Jan-Lenard Štruf.

Naš as u trećem kolu ida na Nišikorija ili Gofana, koji je 27. nosilac. Naredno kolo donosi, najverovatnije, duel sa Aslanom Karacevim ili De Manaurom.

Kako je je žrebom odlučeno rival u četvrtfinalu mogao bi da bude Mateo Beretini, a u polufinalu proektovani rival bio bi Aleksandar Zverev ili Pablo Karenjo-Busta.

Za iznenađenje mogu se pobrinuti Hurkač, Sonego, Fonjini, Monfis, koji se nalaze u Novakovoj polovini žreba.

Finale je rezervisano za duel sa Danilom Medvedevom ili Stefanosom Cicipasom, koji su nosioci druge polovine žreba. Tu su još i Andrej Rubljov i Dijego Švarcman.

Laslo Đere u prvom kolu igra protiv Amerikanca Denisa Kudle. Filip Krajinović u prvom kolu igra protiv Gvida Pelje. Dušan Lajović se sastaje sa Benoom Perom, a Miomir Kecmanović sa takođe Francuzom Rindernekom.

Prvo kolo donosi nekoliko zanimljivih duela, a izdvajamo mečeve Endi Mari - Stefanos Cicipas, Nik Kirjos - Bautita Agut, Aleksandar Zverev - Sem Kveri, kao i Danil Medvedev - Rišar Gaske.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи