Читај ми!

Novak se setio Kobija Brajanta: Nedostaješ, brate

Novak Đoković, najbolji teniser sveta, preko zvaničnog Instagram naloga čestitao je rođendan Kobiju Brajantu koji bi danas, 23. avgusta, napunio 43 godine. Kobi Brajant tragično je preminuo pre godinu i po dana u padu helikoptera iznad Kalifornije, u nesreći u kojoj je stradalo još osam osoba.

Brajant je u helikopteru bio sa ćerkom Điđi. U tragičnom padu niko nije preživeo.

Poznato je da je Novak bio blizak sa "Crnom mambom", i danas je legendarnom košarkašu čestitao rođendan preko društvenih mreža.

"Srećan rođendan, Kobi. Nedostaješ, brate", napisao je srpski teniser.

Đoković je pre nekoliko godina otkrio kako mu je Brajant pomogao da se vrati u vrh svetskog tenisa.

"Kobi je jedan od mojih mentora. Imao sam nekoliko telefonskih razgovora s njim. Naravno i viđali smo nekoliko puta u prethodnih par godina. Kada sam prolazio kroz povredu lakta mučio sam se mentalno i emocionalno da se nosim sa svim tim različitim stvarima koje su mi se dešavale – pad na ATP rang-listi, zatim povratak u vrh... Kobi je bio jedan od ljudi koji su mi davali vredne savete i smernice da verujem u sebe, u taj proces", rekao je Novak pre nekoliko godina i dodao:

"Veoma sam zahvalan što je bio tu za mene, kao podrška. Volim Kobija, ko ga ne voli? On je sjajan čovek i jedan od najbolji košarkaša, a i uopšte sportista svih vremena."

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво