Читај ми!

Đoković prvi obezbedio učešće na Završnom mastersu

Srpski teniser Novak Đoković prvi je igrač na svetu koji je obezbedio učešće na Završnom mastersu, koji će se od 14. do 21. novembra igrati u Torinu.

Najbolji teniser sveta će 14. put u karijeri igrati na Završnom mastersu.

Đoković će pokušati da dođe do šeste titule, čime bi se izjednačio sa Rodžerom Federorom na listi tenisera sa najviše trofeja na ovom turniru.

"Srećan sam što sam se tako rano plasirao. Italijanski navijači poznaju tenis tako da sam siguran da će to biti sjajan događaj sa fantastičnom atmosferom", izjavio je Đoković, a prenosi ATP. 

Novak je osvajanjem trofeja na Vimbldonu postao prvi teniser na ATP listi, koji je obezbedio plasman na ovogodišnje izdanje Završnog turnira.

"Oduševljeni smo što imamo unapred poznatu situaciju i odluku da će svetski broj 1 igrati u Torinu u prvom italijanskom izdanju Završnog turnira. Đoković nije samo veliki šampion, koji uvek osigurava odličan šou, već je i idol italijanske javnosti. Naravno, iskreno se nadam da će se i naš Mateo Beretini kvalifikovati, kako bi mogao da ima priliku za revanš protiv Novaka", izjavio je Angelo Binagi, predsednik Italijanskog teniskog saveza.  

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво