Читај ми!

Medvedev i Cicipas u četvrtfinalu Rolan Garosa

Danil Medvedev i Stefanos Cicipas, drugi i peti igrač na ATP rang-listi, igraće u četvrtfinalu ovogodišnjeg Rolan Garosa. Medvedev je u četvrtoj rundi eliminisao Kristijana Garina rezultatom 6:2, 6:1, 7:5, dok je Cicipas takođe bio ubedljiv protiv Pabla Karenja Buste – 6:3, 6:2, 7:5.

Gotovo dva ista duela viđena su na stadionima "Filip Šatrije" i "Suzan Lenglen", a favoriti su prošli dalje i obezbedili međusobni okršaj.

Medvedev je protutnjao kroz prva dva seta, dok je u trećem napravio preokret zahvaljujući nekim neverovatnim udarcima, te je posao završio za nešto više od dva seta.

Iako se činilo da bi Karenjo Busta mogao da namuči Cicipasa, grčki igrač je odigrao još jednu veoma kvalitetnu partiju i rešio je u tri seta.

Počeo je meč brejkom i sačuvao ga za vođstvo u setovima, da bi u drugom bio još ubedljiviji – lako je poveo 4:0 i nije mu bilo lako da se odlepi na dva razlike.

Tek početkom trećeg dela igre je Španac pokazao šta može, oduzeo servis rivalu i malo produžio borbu. Međutim, njegova prednost nije dugo trajala, Cicipas je još jednom napao i nanizao nekoliko gemova za konačan trijumf.

Rolan Garos se igra za nagradni fond od 35.350.000 evra, a titulu brani Rafael Nadal.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво