Читај ми!

Đere samouveren pred duel sa Zverevim

Srpski teniser Laslo Đere posle pobede nad zemljakom Miomirom Kecmanovićem izjavio je da sa mnogo samopouzdanja ulazi u duel sa Aleksandrom Zverevom u trećem kolu Rolan Garosa. Đere i Zverev će snage na terenu odmeriti u meču koji je na programu u petak.

U svojevrskom srpskom derbiju Đere je posle dva izgubljena seta uspeo da načini preokret i nadigra Miomira Kecmanovića, a u borbi za plasman u osminu finala očekuje ga duel sa šestim nosiocem turnira Aleksandrom Zverevim.

Nemac je favorit u ovom duelu jer je u jedinom njihovom dosadašnjem međusobnom duelu u osmini finala turnira u Akapulku slavio sa 2:0, ali naš teniser samouvereno ulazi u duel koji je i prilika za revanš.

„Nisam mnogo razmišljao o njemu do sada. Igrali smo jednom ove godine na brzoj podlozi, imao sam svoje prilike, nisam ih iskoristio, nisam ga ugrozio. Sada ovde imam dva teška meča iza sebe i mislim da će mi oni pomoći, u smislu da ću sa dozom samopouzdanja ući u taj meč. Dobro sam mentalno. Nadam se da ću se i fizički oporaviti. Mislim da imam šanse protiv njega.", rekao je Đere posle meča sa Kecmanovičem.

Mladi srpski teniser, koji će drugi put u karijeri igrati treće kolo nekog grend slema, sa šestim nosiocem turnira Aleksandrom Zverevim odmeriće snage u petak.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво