Читај ми!

Đoković: Uživam u trenutku, možda i najbolji meč ove godine

Novak Đoković bio je zadovoljan zbog plasmana u polufinale Beograd opena. Rekao je da je meč protiv Federika Korije možda i najbolji ove godine, najviše zahvaljujući publici na tribinama.

Đoković je ubedljivo savladao Koriju, a utisak je da je raspoloženje teniskog broja jedan bilo na mnogo višem nivou nego u prethodnom meču.

"Probio se led, prvi meč je uvek neizvestan. Igrati kod kuće je retkost za mene i ovo su posebne prilike u kojima pokušavam da uzmem što više mogu. Danas su presudan faktor bili ljudi koji su došli da gledaju. Hvala vam puno. Kada sam juče dobio vest da će biti publike, poptpuno se promenilo raspoloženje. Zato sam odigrao možda i najbolji meč ove godine", rekao je Novak posle meča.

Poznato je da Đoković voli da igra pred publikom, pa je pozvao navijače da i u petak dođu na tribine Teniskog centra "Novak".

"Ne možemo da utičemo na to da li će biti publike. U Parizu će biti, kako sam čuo, 20 odsto kapaciteta stadiona. Na drugim turnirima će biti manje, možda i bez publike. Neizvesno je, kao i sve što se dešava u poslednjih 15 meseci, ne znate šta će sutra da se dogodi. Pokušavam da budem u sadašnjem trenutku i uživam u onome što mi je dato. Zahvalan sam na ovom danu i nadam se da ću vas sve videti sutra", rekao je Novak.

Đoković će u petak igrati u polufinalu Beograd opena, a protivnik će mu biti pobednik duela između Dušana Lajovića i Andreja Martina.   

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво