Читај ми!

Đoković protiv Frica počinje nastup u Rimu, Lajović poražen od Milmana

Najbolji teniser sveta Novak Đoković počinje odbranu titule u Rimu duelom sa Amerikancem Tejlorom Fricom, a početak meča očekuje se posle 14 časova. Tok meča drugog kola i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. Dušan Lajović u dva seta poražen od Džona Milmana.

Novak Đoković protiv Tejlora Frica počinje nastup na Mastersu u Rimu, gde brani trofej osvojen prošle godine.

Najbolji teniser Srbije i sveta kao prvi nosilac na turniru bio je slobodan u prvom kolu i turnir će početi duelom sa Tejlorom Fricom koji je na startu nadigrao Britanca Danijela Evansa sa 6:3, 6:2.

Njih dvojica se odlično poznaju jer su do sada tri puta odmeravali snage na terenu, a u svim mečevima pobede je slavio naš teniser.

Poslednji put sastali su se na Australijan openu ove godine u šesnaestini finala, a Đoković je posle pet setova sa 7:6, 6:4, 3:6, 4:6, 6:2 nadigrao trenutno 31. tenisera na listi.

Đoković je jedini preostali srpski teniser u prestonici Italije, pošto je, posle Krajinovića, Kecmanovića i Đerea, svoj nastup u Rimu završio i Dušan Lajović porazom od Džona Milmana

Duel Novaka Đokovića i Tejlora Frica počeće posle 14 časova, a njegov tok i kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu. 

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво