Читај ми!

Novakova značajna promena i produžetak važnog sponzorskog ugovora

Najbolji teniser današnjice Novak Đoković potpisao je novi ugovor sa kompanijom "Asiks", čije patike nosi od 2018. godine. Đoković je produžio saradnju sa japanskim sportskim gigantom i otkrio promene pred nastavak sezone.

Svetski "broj 1" je neke od najvećih uspeha u karijeri osvojio u "Asiksovim" patikama i vrlo brzo je dobio sopstveni model "Novak Gel Resolution".

Ta saradnja mu je donela i popriličan finansijski priliv – prvi ugovor koji je potpisao donosio mu je četiri miliona dolara na godišnjem nivou.

"Uzbuđen sam što mogu da saopštim da sam produžio saradnju sa 'Asiksom'. Njihova filozofija 'u zdravom telu zdrav duh' savršeno odgovara mom pogledu na život i radujem se što ću nastaviti da inspirišem ljude noseći 'Asiksovu' obuću", objavio je Novak.

"Tokom karijere se često nađem u situaciji u kojoj moram da odlučim i napravim korak napred da bih se uzdigao pre i tokom mečeva. Uvek dajem prioritet održavanju ravnoteže između fizičkog i mentalnog blagostanja – i to mi je pomoglo da postignem ciljeve. Sa ovim iskustvom i znanjem želim da podstaknem decu i mlade igrače da naprave korak napred ka postizanju željenih ciljeva i da se uzdignu – na terenu i van njega."

Detalji novog ugovora još nisu poznati, ali jeste da od ove sezone nosi novi model – "COURT FF TM Novak".

"Verujem da ovaj sport ima snagu da razvija, ne samo igrače vecć i zajednice, i da ujedinjuje ljude za skladnu budućnost. Takođe, verujem da je jezik tenisa univerzalni jezik. Ove patike i ovaj film osmišljeni su sa idejom da združe ljude", istakao je Đoković povodom promotivnog filma u kojem predstavlja novi model patika.

Čihiro Sugimori, vođa "Asiksovog" tima za dizajniranje obuće, otkrio je koliki rad stoji iza ovog projekta.

"Đokovicć je tražio nešto posebno i kreativno za izuzetno važnu 2021. godinu i sa velikom posvećenošću je bio deo tima koji je kreirao dizajn. Cvetni vizual nije kreiran digitalno, već u akrilnoj boji. Slikali smo iznova i iznova dok nismo dobili upravo onakav cvet koji je bio u njegovoj zamisli i zamisli svih ostalih", naveo je Sugimori.

Partnerstvo će pomoći i samoj kompaniji da proširi svoje globalno poslovanje i proizvodnju teniske obuće tako što će dobijati konstantne informacije i uvid u potrebe igrača svetske klase, kao što je Novak Đoković, kada je reč o proizvodnji patika za tenis.

"Obuća koju nosim je najvažniji deo moje tehničke opreme. Proširivanjem partnerstva sa 'Asiksom' obezbeđujem sebi priliku da nastavim da igram u obući najboljih mogućih tehničkih performansi i istovremeno imam priliku da učestvujem i pomognem u istraživanju, razvoju i inovacijama njihovih proizvoda. Radujem se igranju u 'COURT FF TM Novak' patikama u narednim godinama", zaključio je najbolji teniser sveta.

Đoković još sarađuje sa kompanijama "Lakost", "Hed", "Pežo", "Seiko", "UKG"...

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво