Читај ми!

Nina skupo prodala kožu protiv Kontaveit

Najbolja srpska teniserka Nina Stojanović zaustavljena je na startu turnira u Madridu, pošto je od nje bila bolja Anet Kontaveit. Stojanovićeva je skupo prodala kožu protiv favorizovane protivnice, ali je na kraju izgubila u dva seta – 7:6 (7-4), 7:5.

Nina je ponovila dobru igru iz kvalifikacija, kada je ostvarila dve dobre pobede, samo što to sada nije bilo dovoljno da se eliminiše Estonka.

Trenutno 29. igračica na VTA listi je imala prednost u prvom setu, Srpkinja se vratila, ali je kvalitetnija rivalka ipak dobila taj deo igre u taj-brejku.

Maratonski gemovi su se nastavili i u drugom, pa je početkom tog seta na semaforu već pisalo da igraju više od sat i po vremena.

Na kraju, Anet je uspela da ubrza i završi posle nešto više od dva časa, iako je Stojanovićeva spasla tri uzastopne meč lopte, a onda i da napravi brejk kada je rivalka servirala za trijumf.

Kontaveit će se u drugom kolu sastati sa Marijom Sakari, koja je posle preokreta izbacila Amandu Anisimovu.

Što se Nine tiče, ni ona neće biti nezadovoljna jer je plasmanom u glavni žreb došla do bodova i ostvariće skok od 12 mesta, pa će od ponedeljka biti 84. igračica planete.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво