Читај ми!

Olga Danilović: Verovala sam u sebe, hvala Novaku na svemu

Mlada srpska teniserka Olga Danilović posle svog prvog plasmana na Australijan open, uz veliko zadovoljstvo, istakla je da su i pripreme i celu prethodnu sezonu obeležili vrlo otežani uslovi zbog pandemije. Iskoristila je priliku da izrazi i posebnu zahvalnost Novaku Đokoviću i timu koji joj je pružio veliku podršku u pripremama za novu sezonu.

Olga Danilović je u finalu kvalifikacija za Australijan open savladala Indijku Ankite Rainu sa 6:2, 3:6, 6:1.

"Presrećna sam što sam prvi put izborila plasman za glavni žreb grend slema, pogotovo što je prethodna sezona bila teška, neizvesna, jednom rečju haotična zbog svega što nam je doneo koronavirus", izjavila je mlada srpska teniserka Olga Danilović.

Posebno je zahvalila najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću i timu koji joj je pružio veliku podršku tokom priprema za ovu sezonu.

"Nije bilo turnirâ, nije bilo puno mečeva, čak i pripremni period za 2021. nije bio onakav kakav obično biva za start jedne takmičarske godine. Ipak verovala sam u svoj rad, u sebe i pripreme koje sam zahvaljujući Novaku Đokoviću imala u Teniskom centru 'Novak', zajedno sa trenerima Borisom Bošnjakovićem, Kristijanom Šnajderom i Vladom Radonjićem", istakla je Danilovićeva za sajt Teniskog saveza Srbije.

"Velika zahvalnost Novaku za sve što je učinio i čini, a na nama je da se borimo i opravdamo svu njegovu ljubav, zalaganje i sve što radi za boljitak svih nas", poručila je srpska teniserka.

Prvi plasman na Australijan open za našu devetnaestogodišnju teniserku ima i poseban značaj, jer će upravo na turniru u Melburnu proslaviti rođendan.

"Partijama i pobedama u Dubaiju sebi sam priuštila najbolji mogući rođendanski poklon, a to je da ću 20. rođendan (23. januara) dočekati i proslaviti u Australiji", rekla je Danilovićeva.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво