Читај ми!

Rodik: Ne priča se dovoljno da je Novak najdominantniji igrač na Vimbldonu

Nekadašnji američki teniser Endi Rodik istakao je da Novak Đoković ima velike šanse da osvaja grend slemove i u 2021. godini. Rodik je kazao da Đoković mora biti favorit i Vimldonu, na kojem je pet puta trijumfovao u karijeri.

"Volimo da ističemo da je Rafa šljakaš, Novak igrač za tvrdu podlogu, a Rodžera kao kralja Vimbldona", počeo je Rodik.

"Ali Novak je u stvari osvojio pet titula na Vimbldonu od 2011. godine. Daleko je najdominantniji igrač na Vimbldonu u protekloj deceniji i to je nešto o čemu se ne priča dovoljno. Dva njegova najveća rivala u Londonu u tom periodu – Endi Mari i Rodžer Federer – možda neće biti potpuno spremni, pa mislim da je Đoković očigledni favorit tamo."

Njegov sunarodnik Džim Kurijer, koji je četiri puta trijumfovao na grend slemovima, takođe je govorio o šansama srpskog igrača, istakavši da gotovo izvesno osvaja pehar u Melburnu.

"Novak osvaja Australijan open po deveti put. To su sigurice, kao kada se deca igraju kuglanja sa štitnicima. Sramotno je, ali to je ono što su nas zamolili. Idem sa time (prognozom). Novak je već toliko dugo dobar na Australijan openu. Ne želite tamo da se kladite protiv njega", zaključio je Kurijer.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво