Читај ми!

Viktor Troicki je novi selektor teniske reprezentacije Srbije

Srpski teniser i proslavljeni reprezentativac Srbije Viktor Troicki imenovan je za selektora muškog nacionalnog tima Srbije.

Upravni odbor TSS-a je na sednici 16.12.2020. na osnovu predloga komisije za izbor Dejvis kup selektora doneo jednoglasno odluku da se za novog selektora u narednom četvorogodišnjem mandatu imenuje Viktor Troicki.

Predsednik i Upravni odbor se ovom prilikom zahvaljuju Nenadu Zimonjiću na dosadašnjoj saradnji i postignutim rezultatima. 

Viktor Troicki rođen je 10. februara 1986. u Beogradu i sa reprezentacijom Srbije osvojio je sve što se u tenisu može osvojiti - Dejvis kup (2010. kada je upravo on doneo pobednički poen našoj zemljiu Areni savladavši Francuza Lodru trećeg dana finalnog meča, u poslednjem petom susretu koji je i odlučivao šampiona), Svetski kup u Dizeldorfu (2009. i 2012), kao i ATP kup 2019. u Australiji.

Talenat, kvalitet, upornost, veliki rad i vera u sebe doveli su Troickog do članstva u eliti svetskog tenisa i 12. pozicije ATP liste 2011. godine, što mu je najbolji rang u uspešnoj karijeri.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво