Читај ми!

Otkazan ATP kup, teniserima dozvoljeno da treniraju pred Australijan open

ATP kup, koji je trebalo da se održi u januaru, otkazan je zbog koronavirusa, objavio je Australijski teniski savez. Ipak, teniserima, koji se spremaju za Australijan open u karantinu, biće dozvoljeno da treniraju.

Teniseri Srbije neće imati priliku da ujanuaru brane trofej u ATP kupu, koji su osvojili ove godine, pošto je takmičenje otkazano iz bezbednosnih razloga, odnosno zbog pandemije koronavirusa.

ATP kup debitovao je ovog januara mečevima u Brizbejnu, Pertu i Brizbejnu, Srbija je osvojila trofej, ali ove godine takmičenje neće biti održano, objavio je Australijski teniski savez.

Ipak, prvi grend slem u sezoni, Australijan open, trebalo bi da se održi, a nacionalni teniski savez radi sve što može kako bi teniserima bilo omogućeno da se osećaju što normalnije, u nenormalnim uslovima.

Tako su vlasti države Viktorije, u kojoj se nalazi Melburn, omogućili teniserima da treniraju u dvonedeljnom karantinu pred početak Ozi opena.

Turnir u Melburnu trebalo bi da se odži od 18. do 31. januara, ali po svoj prilici biće pomeren za nedelju ili dve dana.

Svi januarski turniri koji se održavaju u Australiji prebačeni su u Viktoriju, koja već mesec dana nije zabeležila nijedan slučaj zaraze koronavirusom.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво