Читај ми!

Đoković: Tužan dan, nije mi se igralo

Najbolji svetski teniser Novak Đoković, nakon poraza u četvrtfinalu turnira u Beču, izjavio je da mu se nije igralo i da je to bilo najzaslužnije za poraz od Lorenca Sonega.

Srpski teniser je nakon poraza, konferenciju za medije započeo izjavom vezanu za smrt mitropolita Amfilohija, rekavši da je u pitanju tužan dan za pravoslavlje.

"Ovo je jako tužan dan. Poštovani Amfilohije bio je veliki borac za pravoslavlje i neko ko je služio kao zvezda vodilja za srpski pravoslavni narod i Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori. Imao sam čast i radost da ga upoznam, provedem neko vreme blizu njega i osetim njegovu predivnu energiju. Iako fizički više nije živ, siguran sam da će njegov duh biti prisutan dugi niz godina", izjavio je Novak nakon meča.

Najbolji svetski teniser izjavio je da je smrt Amfilohija uticala na njega, ali da je glavni razlog poraza želja za igrom.

"Da budem iskren, nije mi se igralo. Tužna vest jeste uticala, ali nije u tolikoj meri da zbog toga baš i ne mogu da igram. Generalno mi se jednostavno nije igralo. Odradio sam ono što sam hteo da odradim i zbog čega sam došao. Bio je ovo jako čudan dan", dodao je srpski teniser.

Novak je ispunio primarni cilj u Beču, matematički je osigurao prvo mesto na ATP listi do kraja godine.  

"Nastavljam dalje, okrećem novu stranicu. Sada ću malo biti sa porodicom, vraćam se u Srbiju i radujem se tome. Potom ću se dobro spremiti za London i pokušaću tamo da završim snažno i na najbolji mogući način", zaključio je Novak.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво