Читај ми!

Danilo Petrović nadigrao Delbonisa za polufinale na Sardiniji

Srpski teniser Danilo Petrović savladao je Federika Delbonisa sa 2:1 (7:6, 7:3, 6:1) i plasirao se u polufinale turnira na Sardiniji. Srbija će imati dva predstavnika u polufinalima ovog turnira, jer se Laslo Đere već plasirao u prvo polufinale.

Danilo Petrović, koji je trenutno 166. na listi tenisera, priredio je svojevrsno iznenađenje nadigravši Delbonisa koji je 78. igrač sveta.

Srpski teniser je sigurno ušao u meč i osvojio brejk u prvom setu, ali nije uspeo da ga sačuva pa je na kraju igran taj brejk koji je uspešno dobio sa 7:3.

Na startu drugog seta Delbonis je osvojio dve brejk šanse ali je Petrović uspeo da sačuva svoj servis, da bi u nastavku ubedljivo osvojio set sa 6:1 za plasman u polufinale.

U borbi za finale Danilo Petrović će se sresti sa Markom Čekinatom koji je nadigrao Španca Alberta Ramosa sa 4:6, 6:1, 6:1.

Srbija će imati dva predstavnika na ovom turniru iz Serije 250 koji se održava u Kaljariju, jer je ranije danas plasman u prvo polufinale obezbedio Laslo Đeresavladavši Čeha Jirija Veselog sa 6:4, 6:4.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво