Adrija tur, drugi dan

Adrija tur, teniski regionalni spektakl, igra se na terenima SC Novak na Dorćolu i trajaće do nedelje, uz učešće najboljih tenisera sveta. Drugog dana su na programu mečevi u singl konkurenciji. Sva dešavanja sa Adrija tura možete da pratite na portalu RTS-a.

Turnir će biti igran u raund-robin sistemu, osmorica učesnika biće podeljeni u dve grupe po četiri igrača, pa će svako ko dođe u subotu i nedelju imati prilike da gleda sve mečeve najboljih tenisera na ATP turu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće u A grupi turnira protiv Nemca Aleksandra Zvereva i zemljaka Viktora Troickog i Filipa Krajinovića.

U grupi B su Austrijanac Dominik Tim, Bugarin Grigor Dimitrov, Srbin Dušan Lajović i pobednik kvalifikacija Damir Džumhur iz Bosne i Hercegovine.

Subotnji program počinje u 14 časova, a biće odigrana po dva kola u obe grupe. Program na terenima na Dorćolu otvaraju Grigor Dimitrov i Dušan Lajović.

Raspored današnjih mečeva:

Dimitrov - Lajović 14.00
Tim - Džumhur 15.00
Đoković - Troicki 16.00
Zverev - Krajinović 17.00
Dimitrov - Džumhur 19.00
Tim - Lajović 20.00
Đoković - Krajinović 21.00
Troicki - Zverev 22.00 

U nedelju su na programu dueli trećeg kola, kao i finale.

Adrija tur je revijalni turnir humanitarnog karaktera, sav novac će ići onima kojima je najpotrebniji, a šampion će na kraju odrediti kome će donirati kompletnu sumu.

Sva dešavanja sa Adrija tura pratite na portalu RTS-a.

div id="adoceanrsvdcfhklggd">