Tim, Zverev i Dimitrov dobro raspoloženi, otkrili kako ih je Novak ubedio da dođu u Srbiju

Dominik Tim, Aleksander Zverev i Grigor Dimitrov veoma su srećni i zadovoljni što su u Beogradu i što učestvuju na Adrija turu. Njih trojica su na zajedničkoj konferenciji za medije potvrdili da uživaju u srpskoj prestonici i da im je nedostajalo takmičenje.

Adrija tur biće najjači turnir posle pauze prouzrokovane pandemijom koronavirusa.

"Srbija nam je poželela lepu dobrodošlicu, pogotovo Novak, koji je došao da pokupi Dominika i mene sa aerodroma. Od prvog trenutka je bilo jasno da nas vole u Srbiji i da im je drago što smo ovde. Novak organizuje ovu turneju i jedva čekam da se opet takmičim, da opet vidim sve jer nisam video sve od Indijan Velsa. Toliko su mi nedostajali i mislim da će tenis biti na visokom nivou", kazao je Zverev.

Tim je takođe prvi put u Srbiji.

"Volim da istražujem nove zemlje i nije bilo potrebno mnogo da me ubedi. Već sam odigrao sedam mečeva, spreman sam i mislim da će biti dobar tenis. Ovaj turnir je veoma važan, momci su mi nedostajali, drago mi je da sam ponovo sa njima", istakao je Austrijanac.

Otkrili su i kako ih je Novak ubedio da dođu u Beograd.

"Rekao mi je da, ako ne dođem, nikada me više neće pustiti da ga pobedim", našalio se Zverev, dok je sa Dimitrovom nešto drugačija situacija.

"On je naš brat", upao je Đoković.

"Ja sam ovde maltene domaći. Novak se prema meni ponaša kao da sam odavde. Naravno, ponosan sam odakle dolazim, ali se u Srbiji osećam kao kod kuće. Đoković je najveći ambasador vaše zemlje i mnogo je uradio za tenis. Za sada je sve super, čak i onaj fudbal koji smo igrali juče potvrđuje da smo kao ortaci iz bloka", potvrdio je Dimitrov.

недеља, 02. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије