Fabio Fonjini operisao oba skočna zgloba

Italijanski teniser Fabio Fonjini uspešno se oporavlja posle operacije oba skočna zgloba na koju se odlučio zbog bolova koji ga muče već godinama. Na društvenim mrežama je poslao poruku navijačima da je dobro i obrazložio svoju odluku.

Zbog mirovanja tokom pauze koja je nastala usled pandemije koronavirusa Fabio Fonjini se nadao da će sanirati probleme koji su ga opterećinali već godinama, ali je povratak treninzima samo ubrzao njegovu odluku da se podvrgne medicinskoj imtervenciji.

"Imao sam problema sa zglobom leve noge tri i po godine. Sa tim sam naučio da se nosim. Onda je počeo da me muči i zglob desne noge. Nadao sam se da će problemi nestati tokom dvomesečne pauze, ali kada sam se vratio treninzima oni su i dalje tu. Verovao sam da je operacija prava stvar i dobro je što je ona obavljena tokom ove prinudne pauze", poručio je Fonjini i pozdravio svoje navijače.

Fabio Fonjini je sjajno počeo ovu sezonu i u 2019. godine je osvojio Masters u Monte Karlu, a na turniru u Australiji je stigao do osmine finala.

Zahvanjujući svemu tome ušao je i među prvih 10 tenisera sveta, a trenutno je na jedanaestom mestu.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво