Kecmanović učestvuje na prvom turniru posle pauze zbog koronavirusa

Srpski teniser Miomir Kecmanović učestvovaće u Sjedinjenim Američkim Državama na prvom turniru posle pauze zbog pandemije koronavirusa. Kecmanović će igrati u Vest Palm Biču, na turniru "UTR Pro meč serije".

Trodnevni događaj biće organizovan bez prisustva publike i skupljača loptica, uz poštovanje svih propisanih mera zaštite od kovida 19.

Uz tenisere na terenu će biti još samo glavni sudija, a svaki igrač će imati označeni prostor u kom može da boravi između poena.

Kecmanoviću, trenutno 47. igraču na ATP rang-listi, konkurencija će biti Rajli Opelka, Tomi Pol i Hubert Hurkač.

Naš teniser će imati i dodatni motiv da pobeđuje i dobro se pokaže na turniru u SAD, jer je zvanični partner takmičenja Fondacija "Novak Đoković".

"Mnogo sam uzbuđen što imam priliku da se vratim na teren i odigram par mečeva. Nadam se da će ljudi moći da se uključe i da prate takmičenje. Budite pažljivi, čuvajte se i nadam se da se vidimo uskoro", rekao je Kecmanović.

Miomir je u SAD imao mogućnost da vežba na jednom od terena, kako bi održao formu.

"Trenirao sam sve vreme dok sam bio u Americi. Doduše, prve nedelje sam se odmarao, ali sam posle krenuo da radim kako bih ostao u ritmu. Ipak, biće zabavno da konačno igramo prave mečeve i radujem se tome. Doduše, bez navijača biće čudan osećaj, kao da smo i dalje na treningu. Ali, ujedno i zanimljivo", dodao je srpski igrač.

Preko 125 miliona Amerikanaca moći će uživo da prate turnir, baš kao i gledaoci u Srbiji.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво