Na Vimbldonu ništa novo, Serena u finalu 11. put u karijeri

Serena Vilijams igraće u subotu 11. put finalni meč na Vimbldonu, poš+to je u polufinalu savladala Barboru Stricovu sa 6:1, 6:2. Amerikanka će u finalu igrati protiv Simone Halep, koja je bila bolja od Eline Svitoline 6:1, 6:3.

Serena je čak sedam puta bila šampion Vimbldona, a u subotu će imati priliku da igra u svom 11. finalu na terenima Ol Ingland klaba.

Mlađa od sestara Vilijams ubedljivo je u polufinalu savladala Barboru Stricovu u dva seta (6:1, 6:2), za samo sat vremena igre.

Serena će u finalu igrati protiv Simone Halep, koja je jednako ubedljivo savladala Ukrajinku Elinu Svitolinu sa 6:1, 6:3 i prvi put u karijeri igraće u finalu londonskog grend slema.

Dve teniserke odigrale su deset međusobnih mečeva u karijeri, a Amerikanka je bila znatno uspešnija – 9:1 u pobedama za Serenu.

Finale Vimbldona u konkurenciji dama na programu je u subotu od 15.00 časova.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво