Đoković: Agasi će biti uz mene na Vimbldonu

Srpski teniser Novak Đoković potvrdio je da će Andre Agasi biti uz njega na Vimbldonu tokom čitavog turnira.

Đoković se za nastup na Vimbldonu priprema na turniru u Istbornu, a danas je saznao da će mu protivnik u drugom kolu biti Kanađanin Vasek Pospišil.

"Agasi neće biti ovde u Istbornu, ali će biti u Londonu za Vimbldon. Ostaće na turniru sve dok sam ja na turniru, tako da je to sjajna vest", rekao je Đoković, prenosi Jurosport.

Đoković je na Rolan Garosu izgubio od Dominika Tima u četvrfinalu i to pošto što je Agasi napustio Pariz.

Srpski teniser je nagovestio da će legendarni Amerikanac u London stići pre njegovog prvog meča.

"Trebalo bi da stigne sledećeg vikenda, tako da će biti u Londonu i pre početka turnira. Osam ili devet dana koliko smo proveli zajedno u Parizu su bili veoma korisni za mene, da ga upoznam, da učim od njega", rekao je Đoković.

Srpski teniser nije igrao takmičarske turnire između Rolan Garosa i Vimbldona još od 2010. godine. On je dobio specijalnu pozivnicu za turnir u Istbornu.

"Ove godine sam znao da želim da igram, ali sam mislio da su turniri u Kvinsu i Haleu prerano. Želeo sam da se odmorim i da imam vremena da se dobro pripremim. To je razlog zbog kojeg sam došao u Istborn", rekao je Đoković.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво