Francuzi definitivno bez Conge na Srbiju

Najbolji francuski teniser Žo Vilfred Conga definitivno neće igrati protiv Srbije u polufinalu Dejvis kupa, potvrdio je selektor Janik Noa.

Noa je pokušao da promeni Conginu odluku da ove godine ne igra za nacionalni tim, ali nije uspeo.

"Uradio sam sve što sam mogao, ali nije vredelo. Ipak, rekao mi je sve na vreme i ne mogu da se ljutim", rekao je Noa, a prenose francuski mediji.

Selekcija Francuske dočekaće Srbiju od 15. do 17. septembra na podlozi sa šljakom, a zasada je poznato da neće biti na Rolan Garosu zbog rekonstrukcije.

Srbiju bi u polufinalnom duelu u Francuskoj trebalo da predvodi Novak Đoković, kako je najavio posle meča protiv Španije u Beogradu.

Sa druge strane, Francuzi priželjkuju revaš za poraz u finalu 2010. godine u Beogradu, kada je Srbija osvojila prvu "salataru" u istoriji pobedom od 3:2.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво