Deset najboljih poena Novaka Đokovića

Teniska sezona je završena. Novak Đoković je imao odličnu prvu polovinu godine, sve do titule na Rolan Garosu. Pogledajte njegovih deset najboljih poena ove sezone.

 
broj komentara 3 pošalji komentar
(subota, 03. dec 2016, 11:28) - anonymous [neregistrovani]

dva stila

Povodom ovih snimaka,nameće se pitanje kuda ide teniska igra.Očito,dolaze dva stila u igri.Jedan je ovaj Noletov,i drugi,koji uzima maha,stil jakih servisa sa velikim brojem asova.Servis se teško reternira,i server smečem postiže poen.Ovakav stil dovodi do tajbreka,i do kratkih razmena udaraca.
Ko voli,neka izvoli,jer,svaki ima mane i prednosti.Mislim,da će se,kao sve u životu,pa tako i u tenisu,teniseri dati na snagu i što kraće razmene-atomski tenis?
Zanimljivi bi bili komentari.
Karlović(37),rekorder u asovima,drži 20.mesto na ATP,zbog preciznog,do 240 km/h servisa (kao primer)

(petak, 02. dec 2016, 22:46) - anonymous [neregistrovani]

slutnje

Ovi snimci kao da najavljuju kako je Đoković nekada igrao.Uranilo se sa nostalgijama.Novakovo vreme će tek doći i biće ponovo NO1E!
Ovo radi znanja i ravnanja,jer je sasvim normalno da živ čovek ne može da toliko dugo igra a da se ne prezasiti od napora.Kada ogladni,ponovo će DOĆI!!!

(petak, 02. dec 2016, 19:03) - Mirjana [neregistrovani]

NAJ NAJ

Nas Novak igra tenis onako kako bi se trebao igrati tenis ali na zalost sada vecina igraca igra tenis na snagu. Zbog toga tenis gubi na lepoti. Nadam se da cemo naseg Novaka ponovo gledati i uzivati u njegovoj igri.
Zelim mu sve najlepse u porodici i u igri.