Čilić: Do kraja života biću zahvalan Đokoviću!

Najbolji hrvatski teniser Marin Čilić rekao je da je do kraja života zahvalan Novaku Đokoviću zbog podrške prošle godine, kada je bio optužen za korišćenje dopinga.

Zbog greške Međunarodne teniske federacije Čilić je bio suspendovan četiri meseca i to je moglo da ugrozi njegovu karijeru, ali je kasnije oslobođen optužbi, da bi se ove godine vratio na teren u velikom stilu i osvojio svoj prvi gren slem trofej na Ju-Es Openu.

"Događanja prošle godine promenila su me kao osobu. Tada sam saznao ko su mi prijatelji, a ko se pretvarao da mi je prijatelj. Tek tada sam postao svestan kakve ljude imam oko sebe", rekao je, između ostalog, Čilić u intervjuu Rojtersu i zahvalio se najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, koji je stao uz njega.

"Bio sam vrlo iznenađen Đokovićem. Borio se za mene kao retko ko. Ne vidi se često da se neko iz samog vrha tako bori za nekog drugog. Biću mu zahvalan do kraja života na načinu na koji me je podržao. To me je učinilo jačim iznutra", kazao je Čilić.

Hrvatski teniser trenutno zauzima 9. mesto na ATP listi, a obezbedio je učešće na završnom turniru sezone ovog meseca u Londonu.

Број коментара 28

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво