Читај ми!

Noletovo tajno oružje

Novak Đoković će 11. januara predstaviti novi reket. Za sada, Novakovo tajno oružje čuva se u posebnom koferu, nalik na one u kojima se prebacuju projektili. Za sada se zna da je novi "hedov" reket napravljen od grafena, čudesnog materijala budućnosti.

Istraživački tim "Heda" napravio je novi reket za Novaka Đokovića. Posle testiranja, najavljeno da će prvi reket sveta novo "oružje" predstaviti 11. januara. Naučnici tvrde da je "Novaku u ruke stavljena tehnologija koja je već dobila Nobelovu nagradu".

Suštinski, novi reket trebalo bi bolje da distribuira težinu, čime bi svaki udarac imao veću snagu i dodatnu kontrolu.

Do sada, novi reket uslikan je samo jednom, kada je Đoković tajni prototip izvadio, namerno ili slučajno, iz torbe tokom meča protiv Endija Marija na londonskom Masters kupu u novembru.

Tokom ispitivanja, probalo ga je svega oko 100 stručnjaka, bivših igrača, trenera i nekoliko novinara.

 

Број коментара 21

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво