Читај ми!

Bruka u finalu Kvinsa

Argentinac diskvalifikovan pošto je nenamerno povredio linijskog sudiju. David Nalbandijan diskvalifikovan je iz finala turnira u Kvinsu, pošto je povredio linijskog sudiju tokom meča s Hrvatom Marinom Čilićem kome je pripala titula.

Nalbandijan je u naletu besa posle nekoliko uzastopno izgubljenih poena šutnuo drvenu reklamu koja se nalazila ispred sudije, a jedan njen deo udario je arbitra u cevanicu i raskrvario ga. U trenutku prekida Nalbandijan je vodio sa 1:0 u setovima, koji je dobio posle taj brejka, dok je u drugom gubio sa 3:4 u gemovima.

Direktor turnira Kris Kermod rekao je da sudija "ima posekotinu na nozi" i da je odveden kod doktora, kao i da se Nalbandijan "oseća grozno zbog toga šta je uradio i načina na koji se to desilo".

Argentinac je bio deseti nosilac turnira u Kvinsu, a Čilić šesti. Hrvatskom teniseru ovo je sedmi trofej na ATP turnirima u karijeri, ali prvi na travnatoj podlozi.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво