Читај ми!

Bruklin popustio, Kajri ide kod Dončića u Dalas

Bruklin netsi pristali su da trejduju Kajrija Irvinga i to u ekipu Dalasa, javlja Adrijan Vojnarovski. U suprotnom smeru će Dorijan Fini-Smit i Spenser Dinvidi, kao i nekoliko pikova.

Luka Dončić i Mavsi će, po svemu sudeći, dobiti veliko pojačanje u nastavku sezone - iz Bruklina stiže jedan od najboljih bekova u ligi Kajri Irving.

Nekadašnji NBA šampion zatražio je od Bruklina trejd do kraja prelaznog roka, a franšiza iz Njujorka pristala je da Uncle Drew-a (Ujka Dru, nadimak koji je Kajri stekao zahvaljujući učestvovanju u reklamama Pepsija, ali i filmom koji je snimio 2018. godine) pošalje u Dalas, javlja dobro informisani NBA insajder Adrijan Vojnarovski.

Zauzvrat, Netsi su dobili Dorijana Fini-Smita i Spensera Dinvidija, kao i nekoliko pikova iz prve i druge runde drafta u narednim godinama.

Očekivalo se da Kajri karijeru nastavi u Los Anđeles lejkersima i da se tako pridruži nekadašnjem saigraču Lebronu Džejmsu sa kojim je osvojio šampionsku titulu 2016. godine, ali izgleda da je Dalas poslao bolju ponudu.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво