Читај ми!

Partizan gostuje Megi u velikom naletu forme

Košarkaši Partizana od 18:30 gostuju ekipi Mege u hali "Pinki" u Zemunu u meču 18. kola ABA lige.

Predstoji vrlo interesantan meč, sudeći po formi u kojoj se obe ekipe nalaze.

Partizan je u seriji od pet pobeda u svim takmičenjima, uključujući i dva trijumfa u duplom kolu Evrolige: protiv Asvela u Beogradu i Žalgirisa u Kaunasu. Ti rezultati omogućili su im da pređu Crvenu zvezdu na evroligaškoj tabeli i tako sebi omoguće još bolje mesto pri gornjoj polovini evropske elite.

Mega takođe ima razloga za saompouzdanje. Tim Marka Baraća je ušao u sjajnu formu sa četiri vezane pobede i to protiv jakih ekipa. Savladani su FMP i Zadar kod kuće i Igokea i Cibona na strani. Za mlad tim kome se nisu pridavale ikakve šanse vrlo impresivan učinak.

Najkostantniji igrač mege u tom periodu je hrvatski krilni centar Matej Rudan, koji je u tri od četiri trijumfa bio najefikasniji pojedinac. Amerikanac Ahmad Rori je tu da potpomogne mladim igračima, ali ume da zatrpa koš rivala, kao što je Igokei ubacio 28 poena.

Šef struke Partizana Željko Obradović rekao je da je ovaj meč važniji od pobede u Kaunasu. 

"Očekuje nas veoma teška i važna utakmica. Imamo iskustvo od prošle godine sa Megom koje nas opominje i sigurno da moramo ući u taj meč maksimalno pripremljeni. Mlada su i ambiciozna ekipa koja će sigurno dati sve od sebe protiv nas. ABA liga je za nas važna i ova utakmica je čak i važnija nego ona koju smo dobili u Kaunasu protiv Žalgirisa", istakao je trener Partizana Željko Obradović.

Utakmica počinje u 18:30 časova, a tok meča možete da pratite na našem portalu.

субота, 21. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи