Читај ми!

Dramatične pobede Bostona nad „ratnicima“ i Minesote nad Torontom

Košarkaši Bostona nadigrali su aktuelne šampione Golden stejt sa 121:118 u produžetku, a u ništa manje dramatičnom meču slavila je i Minesota nad Torontom sa 128:126. Boston je do pobede predvodio Džejson Tejtum, a u Minesoti je igrač odluke bio Dianđelo Rasel koji je sigurnim slobodnim bacanjima u završnici doneo pobedu domaćinima.

Golden stejt je na gostovanju odlično ušao u duel i vodio tokom većeg dela meča ali je tim Bostona uspeo u završnici da izbori produžetak u kome su došli do osme pobede u nizu.

Najefikasniji igrač meča bio je Džejson Tejtum iz pobedničkog tima koji je meč završio sa 34 poenauz 19 skokova i šest asistencija iako ga šut nije baš najbolje služio.

Odličnu podršku imao je od Ala Horforda sa 20 poena uz 10 asistencija i Džejlena Brauna koji je trojkom u poslrdnjim sekumdama obezbedio produžetak utakmicnje.

Tim Golden stejta je predvodio Stef Kari sa 29 poena uz odličnu podršku Džordana Pula i Kleja Tompsona sa po 24 poena ali nisu uspeli da nadigraju domaćine u ključnom delu meča.

Dramatična završnica viđena je i u duelu Minesote i Toronta koji su domaćini dobili zagvaljujući hladnokrvnosti Dianđelo Rasela koji je uspešno realizovao slobodna bacanja na deset sekundi pre kraja za konačnih 128:126.

Toronto je imao poslednji napad ali nisu uspeli da postignu pogodak za izjednačenje ili pobedu.

Pobednički tim je u efikasnosti predvodio Rasel sa 25 poena i šest asistencija, a Edvards ga je pratio sa 23 poena.

Najefikasniji igrač meča je bio igrač gostiju Skoti Barns sa 29 poena, a odlično ga je pratio Vanvlit sa 25 uz 10 asistencija ali je sve to bilo nedovoljno da izbegnu treći poraz u poslednja četiri meča.

Utakmice NBA lige:

Boston - Golden Stejt 121:118 (106:106)
Minesota - Toronto 128:126
Finiks - Bruklin 117:112
Portland - Filadelfija 95:105

 

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара