Читај ми!

Nedović: Rekli su da smo "glavno jelo", večeras nismo bili ukusni

Junak Crvene zvezde Nemanja Nedović je posle pobede nad Partizanom u Evroligi istakao da je bio siguran da će postići pobednički šut na kraju utakmice.

Nemanja Nedović je trojkom na dve sekunde za 76:73 do kraja doneo slavlje i pobedu Zvezdi u istorijskom evroligaškom večitom derbiju.

Srpski reprezentativac je u izjavi posle meča vidno ushićen odgovorio da je bio siguran u sebe prilikom odlučujućeg šuta.

"Šta mogu da kažem, ovo je najbolji osećaj ikada, boriti se kako smo mi se borili u ovoj atmosferi... Dobili smo na kraju šansu da pobedimo, nisam pogodio nijedan šut za celu utakmicu, ali sam 100 posto bio siguran da ću pogoditi ovaj", kaže Nedović.

Tokom odgovora na drugo pitanje je "potkačio" igrača Partizana Matijasa Lesora, koji je pre derbija rekao da je Zvezda "glavno jelo na meniju".

"Rekli su da smo glavno jelo. Danas nismo bili dobrog ukusa. Nismo bili ukusni, to znači da smo imali veru u sebe, mi smo mislili da ako ostanemo blizu, do kraja poslednje četvrtine, da ćemo moći da pobedimo. Luka je imao dve važne ukradene lopte i na kraju moj šut za veliku pobedu.", bio je kratak i jasan Nedović, koji je završio meč sa 20 poena.

Crvena zvezda nastavlja seriju trijumfa i sada je na 6-6, dok je Partizan na 4-8 u Evroligi.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво