Читај ми!

Ivanović: Za nas je ovo samo još jedna utakmica sa Partizanom

Trenere košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović dan pre utakmice sa Partizanom u Evroligi kaže da će meč biti potpuno drugačiji od prethodnog jer će Zvezda biti drugačiji, kao i Partizan.

Košarkaši Crvene zvezde sutra gostuju Partizanu u okviru 12. kola Evrolige. Biće to prvi evroligaški susret dve beogradske ekipe.

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović ističe da svakom igraču treba da bude zadovoljstvo da igra pred velikim brojem ljudi, ali da će meč sa Partizanom biti kao i svaki drugi.

"Za nas je ovo samo još jedna utakmica sa Partizanom, normalno da će oba tima izvući neke pouke iz prve utakmice, ko će se bolje snaći, videćemo. Rekao sam i pre prve utakmice da Partizan ima izvanredan napad, što su i dokazali kasnije u utakmicama protiv Valensije i Budućnosti. Ako ne igraš dobru odbranu, imaju igrače koji igraju dobro jedan na jedan i trče dobro", izjavio je trener crveno-belih za zvanični sajt kluba.

Košarkaš Zvezde Luka Vildoza istakao je da njegova ekipa mora da bude spremna da odradi posao.

"Imamo ista očekivanja, oni će sigurno promeniti nešto. Biće uzbudljivo igrati tu utakmicu po prvi put u Evroligi. Ništa drugačiju atmosferu ne očekujem ni na ovoj utakmici u odnosu na prošlu u kojoj smo mi bili domaćini, biće to dobra utakmica. Igrao sam neke derbije kada sam bio mlad, sada sam ovde, uživam i znam da će biti sjajno", zaključio je bek Crvene zvezde.

четвртак, 28. март 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво