Читај ми!

Crvena zvezda poslala ponudu za Kampaca, Real na potezu

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je čelnike madridskog Reala da je poslao ponudu za argentinskog igrača Fakunda Kampaca, prenose specijalizovani košarkaški sajtovi Jurohups i Sportando.

Crvena zvezda je u utorak prosledila mejl Realu u kojem je obavestila madridski klub da je Kampacu ponudila dvogodišnji ugovor.

"Kampaco bi u prvoj sezoni u Zvezdi zaradio 1,8 miliona evra neto, a u drugoj 2,5 miliona evra uz mogućnost da argentinski košarkaš ne produži ugovor. Real ima još devet dana da odgovori na ponudu Crvene zvezde, pošto madridski klub zadržava pravo da izjednači ponudu bilo kog tima", navodi Jurohups.

Sportando i Jurohups ističu da je ponuda Crvene zvezde jedina, pošto su Armani i Fenerbahče odustali od interesovanja za argentinskog košarkaša.

"Ostaje pitanje ko će da plati ostatak prava, koje na Kampaca u Evropi poseduje Real. Argentinski plejmejker je morao da plati šest miliona evra pre dve godine da bi otišao u Denver, a madridskom klubu duguje još oko 2,6 miliona evra. Kampaco bi imao izlaznu klauzulu u ugovoru sa Zvezdom. Ako Argentinac potpiše ugovor sa Zvezdom, Real bi izgubio dalja prava na Kampaca", dodaje se u tekstu Jurohupsa.

Kampaco (31) je ponikao u Penjarolu, a potom je igrao za Mursiju i Real pre nego što je 2020. otišao u Denver.

On nije uspeo da se nametne u ekipi Denvera, a u oktobru je potpisao negarantovani ugovor sa Dalasom.

Međutim, čelnici Dalasa su pre nekoliko nedelja odlučili da zahvale na saradnji argentinskom košarkašu.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво